Håll tummarna

image

Hej!

Här sitter vi i soffan och ska snart gå och knyta oss. Johan har hittat en ny serie att följa (White collar denna gång), efter att ha kollat igenom typ alla på Netflix. Vi har ett fåtal serier vi följer tillsammans, men den absoluta majoriteten kollar Johan på medan jag gör annat (som att plugga eller plocka eller kolla på play eller…. osv). Idag sitter jag t.ex. och funderar på dagen som har varit och var ovanstående väggprydnader ska få plats. Vi hade en jättebra vägg för vår skalle i vårt förra boende, men här kan den liksom sitta på flera ställen. Vi får se om vi väntar tills övervåningen är klar och kollar om den ska sitta där, men samtidigt gillar vi den mycket och vill att den ska vara här nere där vi är mest.

Men dagen då… idag har jag varit på arbetsintervju för ett otroligt spännande jobb. Det är galet stor konkurrens och många sökande, så att ens få komma på intervju känns jättebra. Självklart vill jag innerligt ha jobbet och funderar fram och tillbaka på vad jag kunde ha gjort bättre i intervjun och vad som kändes bra. Så nu får ni hålla alla tummar ni har för mig!

hjärta med ekg

2 Replies to “Håll tummarna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *