Nöjd födelsedagsfirare

image

En bättre start på dagen!

Hej på er!

Här har en trött och nöjd födelsedagsfirare nyss intagit soffan. Långa klinikdagar och fullspäckad helg sätter sina spår, men en födelsedag är ju ändå till för att firas, tycker jag. Dagen har bjudit på massa fina grattishälsningar och när jag kom hem från dagens jobb fick jag, kanske den finaste bukett jag nånsin fått av Johan. Älskar’n!
IMG_6152Jag, Johan och mamma gav oss sedan iväg på födelsedagsmiddag. Pappa har under dagen fått inta soffan sovandes, med feber i omgång två denna månad, hua!, lillebror hade hockeymatch och dessutom förkyld familj, så det blev ett bord för tre denna kväll (jag brukar annars försöka fira med de allra närmaste omkring mig just på min dag).  Kungskrabba (som ej fastnade på bild), röding och en slickepott bjöds jag på denna kväll. Väldigt gott och jag är så glad över att bästa mamma gjorde oss sällskap!
imageimageInnan vi begav oss in mot restaurangen kom vår närmsta granne med ett fantastiskt paket (bara tanken är så fin) och innehållet visade sig vara något som stått högt på önskelistan. Rakt in i hjärtat gick den presenten!
IMG_6146

IMG_6162

Jag har för övrigt beundrat alla mina presenter lite extra idag. Även fast man ibland kan önska sig saker så ber jag verkligen aldrig om något (och brukar själv köpa det jag vill ha) och tycker verkligen att huvudsaken är att få träffas och umgås en stund över t.ex. en fika när jag fyller år. Årets presenter, som släkten ändå envisats med att köpa, kan dock vara dom bästa nånsin och allt var verkligen mitt i prick.
Mamma vet alltid vad jag behöver och vill ha (ibland t.o.m före jag vet det) och av henne och pappa fick jag bl.a. dessa produkter som kommer göra underverk, det känner jag direkt!
IMG_6163 IMG_6164

Så nu har jag verkligen ett helt kit och ingen ursäkt att inte sköta om min stackars hud!IMG_6159I övrigt har jag fått bl.a. världens skönaste hoodie från bror och co.

IMG_6135

En lykta jag spanat på i evigheter.

IMG_6139

Och massa andra trevligheter.

IMG_6141 IMG_6140 IMG_6132 IMG_6128

IMG_6143 IMG_6134Och alla vackra blommor har ni ju redan sett.

Så det är en trött och glad  födelsedagsfirare som sammanfattar årets födelsedag (och tjuvstartsfirandet) med värme och tacksamhet! Lyckligt lottad är jag, med så många fina människor omkring mig, that’s for sure!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *