Hej bloggtorka!

Nja, så illa är det inte. Jag har maaaassor med godheter att dela med mig av från de senaste veckorna. Vi kan väl sammanfatta det i att först har det hänt massor och sen har jag gått in i tentaperiod (=ingen tid över alls) i kombination med en sväng maginfluensa. Nu har jag provat ladda upp för tenta genom att sova ett helt dygn i sträck, typ, och sen skriva tenta på tom mage, men det funkade det också (om det nu går vägen vill säga).

imageFörra helgens pluggande (på helgen får man plugga med vin och efterrätt som bästa grannarna bakat, när man själv inte orkat). Godaste på länge (recept kommer, that’s for sure!).

Men förutom plugg har jag hunnit med härligt brunchande…

imageimageHelgmys på vårt favoritsätt med den bästa jag vet….

imageSöndagsmiddag med familjen…
imageLuftat nya pärlan på torra vägar.. (Som för övrigt får desto mer plats här hemma nu eftersom min bil la av på motorvägen och verkstan rekommenderar motorbyte, tack för den!)
imageOch framförallt firat något väldigt stort!
imageimageNu väntar fortsatt drygt 1 vecka med stenhårt pluggande och den sista stora kraftansamligen på hela utbildningen (tenta på allt jag har läst i 5 år, bring it on!). Jag laddar upp på bästa sätt, en pluggledig dag med familj (och framhejande av en silvermedaljör i dm i cheerleading <3) och nu en lugn kväll framför mello (som för övrigt bara påmint mig om varför jag aldrig tittar på mello). Men ang. plugg och mörka vintertider, ljuset i tunneln glimtar där framme och jag kan verkligen se det. Lycka!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *