Påsklov!

imageHej!
Det var ett tag sen sist nu. Så pass länge sedan att jag hunnit ta mig igenom en slutexamination på utbildningen (måtte den nu gått bra!), firat densamma med finmiddag (mer om det en annan gång) och slagit till med en överraskningsresa till London för Johans pappa som fyllt 70. Vi har också hunnit med lite påskfirande hos mamma och pappa. Dom var ju tvungna att öppna påskägget som dom fick av oss
Men London då..

image

Det blev en snabb visit, men mycket hann vi med. En midnattsmiddag i en påskfirande huvudstad (läs: många stängda restauranger), en rejäl shoppingtur och uppladdning av batterierna efter det i form av burgare och tryffelpommes på Brgr.co (kan varmt rekommenderas)…
imageför att orka ta oss vidare genom folkmängderna till Harrods där vi köpte med oss lite tryffelsalami (i en helt annan klass än den här hemma).

imageSedan tog vi en prommis tillbaka till hotellet och spanade in områdets dyra bilar…

image

image

och gjorde oss i ordning för en av resans höjdpunkter, tillika 70-års middagen på Matsuri.
Riktigt trevligt var det (och eftersom jag inte fotade något har jag lånat bilderna på maten av Johans pappa). Det var andra gången jag var där och det är en häftig upplevelse, även om dom inte showade så mycket vid stekbordet som sist vi var där.

IMG_0340

IMG_0341Kobe- och Wagyubiff in the making.

IMG_0119

image

Resan avrundades med en promenad längs turiststråken innan himlen öppnade sig…

image image image

och vi begav oss vidare för mysigt afternoon-tea på ett superfancy hotell i de fina kvarteren. Vi satt i ett inglasat uterum med glastak, som ett orangeri, och blev serverade mängder av scones och mat på tårtfat. En mysig och kul upplevelse, även om de engelska smakerna inte riktigt ryms på min topplista.

IMG_0343

image

imageHotellet var så fancy så att det t.o.m hade snittblommor i hissen, inslaget toapapper och ett förrum till badrummen där det fanns allt möjligt för att fräscha upp sig om man skulle vilja.

image

image

image

Så, en påsk i London, en genomliden slutexamination och ett firande på det.

Jag hoppas att ni alla haft en riktigt härlig påsk med massa ledig tid och god mat!hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *