Energiförrådet påfyllt!

image

På lyxdag med 2-timmarsbehandling i sällskap av mamma.

Hej ni!
En veckas påskledigt var precis vad jag behövde!
Imorgon börjar allvaret igen, men efter en vecka som denna känner jag mig fullt redo att ta mig an sluttampen av terminen. Jag har tankat energi genom att ta hand om mig själv och bara ta det lugnt. Ett besök hos frissan och en dubbelbehandling med peeling, alginpackning och helkroppsmassage har jag också hunnit med, i sällskap av bästa mamma. Vi passade även på att ta en vända på stan för att och kikade bl.a. på mattor….

image

och jag köpte med mig papegojtulpaner och ranunkler från Hötorget.

image

Jag har också hunnit med att hänga lite med världens sötaste lilla W (och hans föräldrar) och haft de bästa av de bästa över på middag och spel. Vi bjöd på en klassisk plankstek med hemvispad bea, eftersom jag hittade plankor i skåpet som vi inte invigt än. Lagom i tid till dess att det inte finns tid kvar att ändra några planer (och all mat var inhandlad) upptäckte vi dock att de fyra plankor vi trodde vi hade bara var två, så vi fick improvisera (därav min mat på en skärbräda), men det gick fint det med.

image

En söndag på det, med gokaffe och både F1 och Moto GP och veckan kunde inte sluta bättre.

imageEller jo, i kombination med att mamma och jag varit på shoppingtur och fyndat idag igen (som vi så ofta gör när vi beger oss ut i butikerna tillsammans ;)), så fick denna helg en glädjetwist av materiell karaktär, men mer om det en annan gång.

image

Dom blå fick följa med hem till Johan för 249 pix. Som hittat tycker jag.

Vi hörs snart igen, hoppas jag!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *