Long time, no see

img_3250

Bortskämd på examen med massa blommor och presenter från vänner och familj.

Detta blev ju en ”bloggpaus” som hette duga! Men HEJ igen!

Det har hänt så himla mycket sedan sist.. Först och främst är ju livet som student äntligen över och jag är inne i arbetssvängen och trivs SÅ HIMLA BRA! Älskar mitt jobb och mina kollegor!
Det känns dock som jag jobbar i ett och knappt hinner göra något annat än jobba, sova, äta.. Men nu när hösten kommer hoppas jag att vi ska lyckas finna lite rutiner med den (och lite
rum för bloggande och inspiration).

Men hur har ni haft det? Har ni haft en bra sommar?
Jag har haft en alldeles underbar sommar, trots allt jobb (och inte en enda helt ledig helg sedan examen fram till nu). Klyschigt må hända, men jag är så himla nöjd med livet just nu och så tacksam för allt runt omkring oss. Ska vi ta en snabb recap… img_4199Jag har fått spendera en hel dag och kväll med världshistoriens vackraste brud <3
Bra start på sommaren!

img_4679

Jag får gå till ett jobb som jag slitit så hårt för att få komma till, och som jag älskar!

img_4272Jag har unnat mig en egen pärla som jag får nypa mig i armen varje gång jag ser för att jag knappt än förstår att hon är min. Vi har redan varit på flera äventyr tillsammans.

img_4235

Jag har varit på utflykter, upptåg och haft ”vanliga” sommarkvällar med vänner och
världens finaste familj.

img_4147

Och framförallt så har jag den här killen bredvid mig i vått och torrt! <3

Sommarens höjdpunkter får jag sprida ut över hösten tror jag, när man behöver värma sig lite extra. Men det känns bra att vara tillbaka! Nu lite Tre Kronor och så hoppas jag att vi ses snart igen!
Kärlek!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *