Överraskningsfredag

img_4701

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra start på helgen!?
Min fredag var hur mysig som helst och som bekant fick jag träffa min sköna böna för en helkväll som hon planerat som tack för allt jag roddat med kring bröllop osv. För min del var det ju bara en ära och enbart roligt, men vem tackar nej till en överraskningsfredag med finaste vännen liksom. Så tacksam för henne!

Vi började kvällen med middag på ett ställe som just igår påbörjade sin vecka med oktoberfest. Det joddlades i högtalarna, var pris till bästa kostym och sauerkraut till rödingen (jag bad dock om att få just det på sidan om). God mat och trevligt sällskap. Sen begav vi oss till Globen för…

img_4707

Red Bull flying illusion.
Jag hade, som sagt, ingen som helst aning om vad som skulle hända igår och så fick jag en helkväll som heter duga. Bäst av allt var sällskapet!

Nu laddar jag för kvällsjobb, men först ska vi svänga förbi farmor och farfar med lite bullar och bakelser och fira farfar som blir 91(!!!)!

hjärta med ekg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *