Länge sedan…

Det var länge sedan jag skrev nu…
Jag har haft massor att dela med mig av, mycket som har hänt… mycket som väntar. Orden har dock inte funnits där. Jag har inte kommit mig för. Samtidigt som jag vill skriva om allt har jag inte velat skriva om något.

För fyra månader sedan förändrades livet för alltid, så där som det gör när oförståeliga saker händer. När någon slits ifrån en på bråkdelen av en sekund, utan förvarning och utan mening. För fyra månader sedan föll min kusin ihop och skulle aldrig resa sig mer. Min kusin som alltid sa att han var ett år äldre än mig, fast det bara skiljde tre månader… Han som växte upp mer eller mindre som en bror till oss… Som inte alltid hade en utstakad väg att vandra på, men som har gjort intryck på sååå många människor och som lämnar efter sig fästmö och två barn.

Jag är inte klokare idag och det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på honom, vad som hände, varför osv. Många frågor kommer jag/vi aldrig någonsin få svar på. Jag vill ändå dela med mig, för hur ofattbart det än är, är det något som för alltid lämnar ett djupt ärr hos mig. Denna avgrundsdjupa sorg, som jag bara hoppas för något gott med sig till slut. Tårarna har fortfarande inte tagit slut, men det går längre mellan gångerna.
Fan vad jag saknar dig!

4 Replies to “Länge sedan…”

 1. Tresystrarsarv

  Fint att du delar med dig. Ryser av dina beskrivande ord. Det finns inga ord, det är så sorgligt o grymt o orättvist. Man förstår inte hur världen bara kan rulla på som vanligt…

  Reply
  1. Emelie Post author

   Tack för din kommentar! Orättvist är precis vad det känns fortfarande. Man vill förstå även om svaren inte finns.

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *