FB-fynd

Hämtade gratis kopia

Hej!

På tal om snälla människor (eller människor som bara vill bli av med saker kanske :P), så skev jag ju tidigare om mitt nyfunna intresse kring köp/säljssidor på Facebook. Som loppis, fast enklare att sålla bort allt skräp helt enkelt! Jag har själv fått en hel del sålt eller bortbytt och dessutom tycker jag det är ett roande tidsfördriv när t.ex. Johan spelar tv-spel eller i pluggpauser. Man får en helt annan bild av vad folk har hemma i sina gömmor och vad folk är i behov utav, kan jag säga. Jag har ju alltid varit väldigt anti second-hand och loppis och sådant, men jag har insett att man får välja sina saker helt enkelt (skulle t.ex. ALDRIG köpa sängkläder och har svårt för textilier över lag). Men med den insikten märkte jag också att man kan göra riktiga fynd (om man är snabb i kommentarsfältet, för många saker ryker fortare än kvickt!). Jag har riktigt in mig lite på oanvända/nya saker (folk har gott om sådant som inte används) och sådant som man kan förändra i sann diy-anda. Det knepiga är att vi har en rätt ”modern” smak och gillar den skandinaviska/danska/enkla och sparsmakade, så det finns inte så mycket som passar in hemma hos oss. Då är det tur att mamma och pappa har ett stort hus, med en helt annan stil, och att vi dessutom har sommarstället i bakhuvudet. Så, med andra ord kommer ni nog få se ett och annat loppisfynd framöver.

Byrån ovan hämtade jag och mamma (gratis!) för en tid sedan. Hon har länge velat ha något uppe i hallen. Storleken var rätt och den hade alla förutsättningar med de där vackra beslagen. Så lite färg på den (som man ju bara kan byta när man tröttnar), så fick den gästspela i hallen uppe, för att numera stå under trappan och matcha deras turkosa vägg. Är det inte ett fynd, så säg!

IMG_0113IMG_3785Den passar perfekt där, tycker jag!
Så, en sommar med lediga helger (första sommaren ever, sedan barnsben!), loppisar och auktioner. Det kan nog bli bra det här!

hjärta med ekg