Mer än en droppe

IMG_6220

Hej!

För länge sedan, flera månader för att vara exakt, när jag fördrev tid på nätet (host host) och såg denna hos Indiska föll jag direkt. En sådan skulle jag ha, tänkte jag! Jag är ju inte den som är den, och brukar faktiskt oftast köpa det jag verkligen vill ha (om det inte är snordyrt och kräver lite betänketid vill säga), så att jag av någon anledning inte köpte den är en gåta. Sedan har det förföljt mig, men jag har inte kommit över den. Nu när nyhetsbrev om mid season sale damp ner i inkorgen och jag slängde ett öga på sidan så fanns den ju där, så det var bara att slå till. Och vet ni, den är ännu finare i verkligheten!

IMG_6221

IMG_6222

IMG_6223IMG_6225IMG_6227

Den fick ta plats i köksfönstret så jag får se den flera gånger om dagen.
Materiell kärlek när den är som bäst!

hjärta med ekg