Min önskelista

Hej fina ni!

Med stormsteg tar vi oss mot jul och idag är det redan dag, före dag, före dopparedag. Jag ska snart iväg på ett kvällspass, men ägnar mig åt att fixa lite julgodis och slå in några klappar som jag fann igår. Och på tal om klappar… när man har en blogg kan man ju passa på att samla det som står på ens önskelista, kanske som inspiration till er som är ute i sista sekunden med klappar till era nära och kära. Vi har sagt att vi inte ska köpa klappar till varandra i släkten i år (dels är vi ju för stora, sedan skickas bara massa pengar fram och tillbaka). Däremot kommer jag såklart alltid köpa till Johan och så blir det klapp till mamma, pappa och syskonbarn. Men drömma kan man ju få ändå och nog kan man ha en önskelista även till annat än jul.

Jag är ju svag för prylar och ting, men hur man än vrider och vänder på det står alltid upplevelser högst upp på min önskelista. Det bästa jag vet är att resa/ta någon spa-övernattning/gå ut och käka med Johan/annan familj. Men jag har ändå samlat några konkreta tips.

imageTopplista och ”måsten”
Högst upp i år, frånsett detta, finns följande:
Fransförlängning – SOM jag saknar mina fransar! (Nu har jag flera vänner och bekanta som sysslar med det dessutom, så måste bara prioritera utgifterna.) Joico K-pak schampoo och conditioner (storförbrukare, så sådant går alltid åt). Eltandborste (min sjunger på sluttampen, så det ska införskaffas i mellandagarna). En härlig fotbehandling (kan ju vara det bästa som finns!).

image

Till hemmet
Vasen Äng från Klong i svart. Den har varit poppis länge och är säkert ”opoppis” snart, men jag tycker den är lika fin fortfarande.
Enjoy Candles. Älskar dom! Har två st (och fler från billiga no-name märken). Bästa presenten till någon ni inte vet vad ni ska ge.

imageBelysning
Fyra lampor som jag är fullkomligt kär i!
Igår fick den oerhört vackra EOS fjäderlampan äntligen hängas upp i vårt sovrum. Jag är lika kär i den som när jag såg den första gången och kan redan tänka mig fler (både i vitt och brunt). Love them!
House Doctor molecular, så läcker i all sin enkelhet och House Doctor DIY som skulle få hänga i vår hall. House Doctor kan det här med inredning helt enkelt (typ ALLT från deras sortiment skulle kunna få flytta in hos oss tycker jag). Slutligen, en dröm, FLOS 2097/30 i krom. Det finns ju kopior här och var, men detta är ju just en önskelista och då får man drömma.

imageTill köket
Köttkvarn till vår Kitchen Aid. Serveringskorg, denna från Leilas generalstore. Även brödkorgar därifrån har länge funnits på önskelistan.

imageTill bokhyllan
Några bra och spännande böcker våra inte fel till jullovet. Jag är ju en riktigt samlare på kokböcker dessutom, så följande böcker skulle jag gärna djupdyka i.
TexMex från grunden av Jonas Cranby
Fisk och skaldjur av Tommy Myllymäki
Untied States of Cakes av Roy Fares
Såser av Tommy Myllymäki

imageTill henne
Ett fint nattlinne (detta funnet hos H&M) är ju en fin julklapp. Perfekt att matcha med en kimono/lättare morgonrock, typ denna. Jag längtar även till vår och sommar och är riktigt svag för maxiklänningar. Här är en från ett av mina favoritmärken FAV. Slutligen, en skön, snygg, huvtröja med dragkedja och stor luva står på min önskelista. Perfekt för träning eller bygg av övervåning. Denna från Nike är funnen här.

Så, en massiv önskelista minsann, men som jag brukar säga; ”drömma bör man, annars dör man”.

hjärta med ekg