Lill-lördag och tjugondag Knut

imageFredagens dukning.

Hej!

Lill-lördag idag, en dag jag gillar. Det känns som att det mesta av veckan är gjord och att helgen närmar sig. Jag har ju inte hunnit visa vad jag gjorde i helgen som gick ännu, så det är på tiden. Vi hade en riktig kanonhelg, helt i min smak! I fredags var jag hemma och sov på fm efter ett nattpass natten innan. Det blev en riktigt snöyra där på fredagen, så jag bestämde mig för att låta bilen stå och hålla mig hemma (dessutom skulle Electrolux komma och kolla till vår ugn som har strulat). När jag tog mig ut för att skotta bort det värsta av snön blev det samtal med flera av grannarna som tagit sig ut. Det ena ledde till det andra och kvällen fortsätta med spontanmiddag med ett grannpar hemma hos oss. Supertrevligt! Dom hade med sig en kanongod soppa av butternutpumpa och vi bjöd på kyckling, ugnsbakade rotfukter och gorgonzolasås och avslutade med chokladfondant. En bra rensning av kyl och skafferi med andra ord!
imageI lördags gav jag mig ut på lite reashopping med världens bästa reaspanare, mamma! Hon vet precis vad jag gillar och vad som passar hos oss. Jag lyckades bl.a. med väääärldens fynd i form av två golvljusstakar i samma serie som mina andra, till priset av en halv, som nu står och väntar på nästa jul. Love them! Dom övriga borde ju plockas ner idag på tjugondedag jul, men jag nöjer mig med att allt annat julpynt och alla andra stjärnor är borta och så tar jag ner dessa i helgen.
imageLördagskvällen fortsatte sedan hos våra närmsta grannar där vi blev bjudna på gomiddag och spelkväll. Det är alltid lika trevligt att umgås med dom! Både jag och framförallt Johan (som var lite orolig för det här med villagrannar innan vi flyttade till hus) är så otroligt glada över att vi har så fantastiska grannar åt alla håll.

Söndagen bjöd på sovmorgon och sedan filmmaraton (bl.a. Hector and the search for happiness, som var en alldeles lagom söndagsfilm). En helg på hemmaplan helt enkelt, men så innehållsrik och glädjespridande. Energierna efter en sådan helg räcker minst ett par veckor, härligt!

hjärta med ekg