Jag och kokböcker

IMG_6273

Alltså, jag vet inte vad det är med mig och kokböcker.. Men nånting är det, helt klart. Bokrean har ju pågått i ett par veckor nu och jag har fullkomligt gått bananas igen. Jag ser liksom framför mig hur jag har en platsbyggd hylla för min samling i allrummet på övervåningen sen. Det kommer bli sååå bra (bara någon lyckas bygga den åt mig, hmm). 😉

IMG_6272

IMG_6307IMG_6310

imageMen i år blev det inte bara kokböcker. När tentaperioden är över (vilket är snart), har jag bestämt mig för att en bra sysselsättning för att koppla av kan vara just detta. Och när det står: ”Art therapy – varva ner, mål och njut”, då borde det ju funka.

IMG_6260

Målarbok för vuxna. Hur bra!?

Sedan har jag ju en hel trädgård, och ett orangeri (om drömmen går vägen) att pyssla med framöver, så jag har bestämt mig för att lära mig mer om trädgårdsgöra. Så lite sådana böcker, med tips, växter, DIY och annan inspiration ska bläddras igenom i jakt på inspiration.

IMG_6264IMG_6270IMG_6269Detta var bara ett axplock av årets fynd. Jag vågar inte ens visa resten. 😉
hjärta med ekg