Reafynd och butiktips

IMG_6371

Veckans reafynd!

Hej!
Det är inte bara böcker jag har fyndat den senaste tiden, minsann. I tisdags, på väg hem från skolan, gick jag förbi ett skyltfönster till en butik som jag aldrig passerat tidigare, vars skyltning fångade mitt intresse direkt. Där fanns fullt av Georg Jensen prylar (älskar!), blandat med saker i lite mer naturnära material och mjuka färger. Jag tror jag skulle kunna köpt loss allt i butiken om jag vann på lotto (särskilt ett utställningsexemplar på en grå matta som var fantastisk!), men jag lyckades i rea-hörnan hålla mig till enbart dessa saker. Men dessa fynd, på 70% (!), jo, jag tackar jag!

IMG_6378Ett långt halsband som jag ska sporta i sommar till långa klänningar.

IMG_6375

en fin ljuslykta i lagom rough stil..

IMG_6370och en härligt vårlig och somrigt fräsch poster.

IMG_6365På Cheeky Monkeys hemsida finns de flesta av sakerna (men allt har inte hunnit läggas upp fick jag göra). Och för er som är i krokarna rekommenderar jag varmt ett besök i butiken!

Och ni som hängt med ett tag vet att jag gärna unnar mig saker efter avklarade tentor och sånt. Vi kan säga att böcker och dessa får stå för godkännandet av ”influensatentan” förra veckan.

hjärta med ekg