En första gång för allt..

Det har varit en körig vecka… Mycket jobb, som vanligt, och däremellan har jag hunnit med ett besök till frissan och varit lite kulturell. I torsdags hade vi nämligen tjejkväll (mamma, Sandra, Louise och jag) och var iväg och såg The Phantom of the Opera.

Allt har en första gång, minsann.
Vi började med en mysig middag där vi alla åt röding…

Mums!

Sedan såklart efterrätt och ännu mer mums på den!
Grapefruktmaränger med någon form av inkokt päron på mandelkaka med ingefärskräm. Galet gott och rekommenderas om ni ska dit och äta!
Även chokladbruléen med pistagenötter och apelsin var riktigt god kan jag intyga.

En riktig toppenkväll! Jag kan konstatera att föreställningen garanterat rekommenderas, även om slutsatsen är att opera inte är min grej (föredrar musikaler). Det är utan tvekan den ”snyggaste” föreställning jag någonsin sett gällande kostymer, kulisser, scenografi etc. Inledningen är läskig (ej barnvänlig i mina ögon) och scenerna nere i ”underjorden” med alla kandelabrar är magiska. Dock hörde jag kanske 70% av vad som sjöngs och tycker melodierna blir lite enformiga.

Men sammantaget, mer föreställningar med nära och kära detta år!
Nu kallar sängen efter en dag med riktig sovmorgon, fika hos fina vänner och mysmiddag hemma. Vi hörs snart igen!