Fredagsmys

Äntligen fredag och näst sista jobbpasset innan semester avklarat (bara ett nattpass kvar). Hoppas ni andra är lika pepp inför helgen som jag är!

Vi inleder helgen på bästa sätt med middag hos finaste vännerna Klara och Jonas och vi ska äääntligen få se deras nya lägenhet. Vi har träffats alldeles för sällan på sistone (jag har träffat alla mina vänner alldeles för lite på sistone :(), men sist vi sågs tog vi en helkväll på Burgers & Lobsters, så det får bli kvällens tips.

Lite mörka bilder med mobilkameran tyvärr, men en lobster roll till mig, som helt klart får fem av fem E!

Och en burgare till Klara (god vill jag minnas att hon sa).

Och lite chokladmousse och go-kaffe till eftersnacket.
En minnesvärd och välbehövlig mellandagsdate, där timmarna bara flyger iväg och man går hem med ny energi. Denna vän alltså! <3

Så, dags för energipåfyllning och middag hos bästa.
Hoppas ni får en mysig helg!