Alla hjärtans dag

Hej!
Har ni ”firat” idag? Jag har röjt hemma och i garaget och hade inte laddat för något särskilt alls. Mitt i allt stök (med tom kyl) fick det bli våfflor till lunch, med hjortronssylt. Suget efter en fjällenresa kom ju som ett brev på posten efter det där!

Tänkte ta med Johan till Burgers & Lobsters (det var lite osäkert om han skulle vara hemma eller inte under kvällen), men han kom hem med huvudvärk så vi körde Bun Meat Bun på hemmaplan istället. Världens finaste blombukett hade han med sig!

och choklad.. Han vet vad jag gillar. <3

Vi förfirade lite i helgen med fika från vårt konditori här i krokarna och medan jag handlade var Johan in och valde fika…

Annars är vi väl inga firare.. Eller snarare, jag tar alla tillfällen som ges i akt att fira och uppskatta varandra, så om det är en fredag, en tisdag, en namnsdag eller alla hjärtans dag spelar ingen roll. Glöm inte bort det, att berätta för era nära och kära vad dom betyder för er! <3