Mysdag

Hej lill-lördag!
Hoppas ni haft en bra mitt-i-veckan-dag! Själv har jag haft en riktig kvalitetsdag som började med ansiktsbehandling i stan. Jag har, hör och häpna, skaffat mig en hudterapeut. På tiden kan tyckas, med min problemhy! Så målet för nya året och livet som 30-åring (yep, snart där) är att rå om mig själv. Inbillar mig att det är värt varenda krona, även om jag blir ruinerad på köpet (när nya ”bra”, dyra produkter ska inhandlas).

På väg hem ringde jag pappa för att se om vi skulle luncha (perfekt med en pappa som styr sin egen arbetsdag). Sagt och gjort och vi åkte mot närmsta herrgård för en onsdagslunch bland vita dukar i gammal herrgårdsmiljö.

Mums!

Efter det begav vi oss på födelsedagspresentjakt (till mig :P) och hem kom jag med världens bästa födelsedagspresent (ska provanvända lite och se om jag blir nöjd, men just nu känns det 110 procent rätt). Så himla glad!!!